Saturday, 18-May-2024, 06.57.38
Welcome Guest | RSS
Greek I Four Ελευθεροι Ελληνεs!!
Main
Sign Up
Login
Site menu

Section categories
ΚΟΣΜΟΣ [48]
Ελλάδα [173]
Ελλάδα
GAMES [0]
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [2]
ΥΓΕΙΑ [4]
ΓΥΝΑΙΚΑ [1]
ΤΑΞΙΔΙΑ [0]
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ [3]
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ [3]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ [14]
MEDIA [34]
SPORTS [8]
ΑΓΓΕΛΙΕΣ [0]
AUTO-MOTO [1]
LIFE STYLE [8]
ΧΡΗΜΑ [0]
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ [0]
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ [0]

Tag Board

Our poll
WHAT MOVES LIKE
1. HISTORICAL
2. LOVE STORIES
3. THRILLER HORROR
4. COMEDY
5. ACTION
6. WESTERN
7. MYSTERY
8. ADVENTURE
9. WAR
10. PIRATE
11. KARATE
12. CHILD MOVIES ANIMATIONS
Total of answers: 24755

Statistics

: 1
: 1
: 0

Login form
Login:
Password:

Main » 2011 » January » 28 » Φώτης Σεργουλόπουλος: παραδέχτηκε οτι είναι gay (video)
19.01.57
Φώτης Σεργουλόπουλος: παραδέχτηκε οτι είναι gay (video)

Βαθιά προσωπικές αποκαλύψεις έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας ανοικτά για τη gay σεξουαλικότητα του και τη ζωή του στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλΟΥΣ» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κρατήθηκε: «Το ‘πες», ψέλλισε αναφερόμενος στην παραδοχή του Φώτη Σεργουλόπουλου οτι είναιgay. Aλλά ο Φώτης είχε μόλις ξεκινήσει.

«Τους αγαπούσα. Δεν έχω στενοχωρήσει ποτέ κανέναν» συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από δω, υπάρχει τίμημα. Αν ακολουθήσεις από κει, υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Και να είμαι κύριος του εαυτού μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να ‘σαι.»

Για το πως τον αντιμετωπίζει το περιβάλλον του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν αφοπλιστικός: «Κάνω μια δουλειά η οποία με εκθέτει στον κόσμο, με κάνει να είμαι ανοικτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα.» Για την οικογένεια του μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Οι γονείς μου, οι παρέες μου ήταν σε ένα κλίμα που με υποστήριζαν. Οι γονείς μου μ’ αγαπάνε πάρα πολύ. Δεν νομίζω οτι θα ‘θελα να ‘χα ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά.»

Για τις κακίες που μπορούν να πουν γι’ αυτόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Δεν με ενδιαφέρει αν ένας άνθρωπος πει καμιά βρωμοκουβέντα διότι δεν θα ‘κανα παρέα μαζί του. Να βγει ένας άνθρωπος άξεστος και να πει κάτι άσχημο, είμαι σίγουρος οτι το βράδυ θα τη χτυπάει τη γυναίκα του. Οπότε δεν με αφορά ο συγκεκριμένος άνθρωπος.»

Και τότε τα πήρε -ελαφρώς- ο Φώτης: «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν μεγάλα δράματα για να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους. Όσο οι άνθρωποι είναι πιο ελεύθεροι, τόσο φοβούνται οι άλλοι οι οποίοι δεν θέλουν να είναι ο άνθρωπος ελεύθερος.»

Στο τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας στον Φώτη πως είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που έχει γνωρίσει. Gay, άλλωστε, σημαίνει «χαρούμενος». Τυχαίο;

Δείτε βίντεο με την εξομολόγηση Φώτη Σεργουλόπουλου οτι είναι gay:

Στην εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου σίγουρα δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Όμως το γεγονός οτι το παραδέχτηκε δημόσια, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο το έκανε, λένε πολλά. Και σίγουρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αισθάνεται πια καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό του.


Πηγή: www.fimes.gr


Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την προσωπική του ζωή


Μετά την Ευγενία Μανωλίδου στο στούντιο του Πέτρου Κωστόπουλου εισέβαλλε με ανατρεπτικό τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος -εκτός των άλλων- μίλησε χωρίς περιστροφές για την προσωπική του ζωή, για το αν θα έκανε τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και για την ηλικία του.

Σε αντίθεση με πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πότε γεννήθηκε: «Ειμαι σε μία ηλικία, 47, που δεν θα έκανα καμάκι μέσω ίντερνετ. Μ αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηλικία. Παλαιότερα ήθελα μεγαλύτερα άτομα. Πλέον είμαι ο «daddy» και συμπλήρωσε πως ακόμα διασκεδάζει όπως όταν ήταν μικρός:  «Και σήμερα είμαι το ίδιο μέσα σ’ όλα όπως και όταν ήμουν μικρότερος. Κάνω ότι μου αρέσει. Φέτος πήγα στο Βερολίνο, μπήκα σ’ ένα κλαμπ στις 8.30 το πρωί και μέχρι τις 12.30 βαρoύσε πολύ δυνατά και γούσταρα απίστευτα. Η διασκέδαση δεν έχει όριο και δεν έχει πόρτα».

Απάντησε όμως και σε όσους υποστηρίζουν πως δεν θα μπορούσε να κάνει τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου: «Ας μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς την Μαρία. Δεν με αφορά. Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους που αγαπάω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Γουστάρω όμως πολύ το Μαράκι μου και το αγαπάω και αυτή είναι που μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

Θυμήθηκε όμως και μοιράστηκε με το κοινό και το πως ξεκίνησε στην τηλεόραση: «Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση δεν είχα χαρακτήρα. Δεν ήμουν πολύ όμορφος ούτε πολύ άσχημος ούτε πολύ άνδρας ούτε πολύ ζωντανός. Οπότε ένας άνθρωπος, ένας σκηνοθέτης, που με έβλεπε δεν ήξερε τι να με κάνει. Έτσι ξεκίνησα το ραδιόφωνο, να γράφω και μπήκα στη τηλεόραση. Έκανα όμως και σκετσάκια».Μίλησε όμως ανοικτά και για την προσωπική του ζωή : «Εγώ να απασχολήσω τα περιοδικά με τη προσωπική μου ζωή; Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχω πει ποτέ ψέματα για τη προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητα του θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, "πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι". Κάνω μία δουλεια η οποία με εκθέτει στο κόσμο, με κάνει να είμαι ανοικτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα» εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνια και συνέχισε εξηγώντας πως οι γονείς του τον είχαν αποδεχτεί και πως ποτέ δεν του δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα: «Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σ' ένα κλίμα και με υποστηρίζαν πάρα πολύ. Οι γονείς μου με αγαπάνε πάρα πολύ».Εξήγησε όμως πως δεν θα άλλαζε τίποτα στο τρόπο ζωής του: «Δεν νομίζω πως θα ήθελα να έχω ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άνθρωπος πει μία βρωμοκουβέντα για μένα γιατί δεν θα έκανα παρέα μαζί του. Να βγει ένας άνθρωπος άξεστος και να πει κάτι άσχημο, είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα χτυπάει τη γυναίκα του. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με την συγκεκριμένη λογική», ενω τόνισε πως ενώ οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κάποιες ιδέες μένουν στάσιμες ή πηγαίνουν με την όπισθεν: «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν μεγάλα δράματα για να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους. Όσο οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι, τόσο φοβούνται οι άλλοι οι οποίοι δεν θέλουν να είναι ο άνθρωπος ελεύθερος».

yupi

http://news-piper.blogspot.com/


Φ.Σεργουλόπουλος: Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε ανοικτά χθες το βράδυ στον Πέτρο Κωστόπουλο για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την Μαρία Μπακοδήμου.«Δεν έχω πει ποτέ ψέματα για τη προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητα του θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί υπάρχει τίμημα».

Απάντησε όμως και σε όσους υποστηρίζουν πως δεν θα μπορούσε να κάνει τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου: «Ας μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς τη Μαρία. Δεν με αφορά. Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους που αγαπάω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Γουστάρω όμως πολύ το Μαράκι μου και το αγαπάω και αυτή είναι που μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

Πηγή: markos.tv
Category: Ελλάδα | Views: 471 | Added by: greekifour | Rating: 0.0/0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Search

Calendar
«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Entries archive

Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits


  • Copyright Greek I Four © 2024
    Powered by uCoz