Saturday, 18-May-2024, 06.07.36
Welcome Guest | RSS
Greek I Four Ελευθεροι Ελληνεs!!
Main
Sign Up
Login
Site menu

Section categories
ΚΟΣΜΟΣ [48]
Ελλάδα [173]
Ελλάδα
GAMES [0]
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [2]
ΥΓΕΙΑ [4]
ΓΥΝΑΙΚΑ [1]
ΤΑΞΙΔΙΑ [0]
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ [3]
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ [3]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ [14]
MEDIA [34]
SPORTS [8]
ΑΓΓΕΛΙΕΣ [0]
AUTO-MOTO [1]
LIFE STYLE [8]
ΧΡΗΜΑ [0]
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ [0]
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ [0]

Tag Board

Our poll
Ti Omada Eiste
1. olumpiakos
2. panathinaikos
3. aek
4. paok
5. allo
6. panionios
7. arhs
Total of answers: 2536

Statistics

: 1
: 1
: 0

Login form
Login:
Password:

Main » 2011 » February » 6 » Τι λένε τα άστρα
00.17.59
Τι λένε τα άστρα
Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Σάββατο

Κριός

Πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τον σύντροφο ή συνεργάτη σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα. Επιθυμίες και πραγματικότητα θα έλθουν σε σύγκρουση. Βασική αιτία θα είναι η αδιάλλακτη στάση σας σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις σήμερα (σε μεμονωμένες περιπτώσεις μία καλλιτεχνική επιτυχία ή αναγνώριση σε σχέση με την οικογενειακή ζωή του ατόμου).

Ταύρος

Ίσως σήμερα να είναι η ημέρα που περιμένατε για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα από τις συνθήκες της ζωής σας. Η αισιοδοξία σας για ορισμένες σχέσεις σας θα αποδειχτεί πραγματική αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά σήμερα. Οι ευκαιρίες και ειδικά με τέτοιες συνθήκες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα στη ζωή κάποιου.

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να είστε ή να γίνεστε εξαιρετικά ρομαντικοί και ιδεαλιστές σχετικά με την έννοια της αγάπης αυτή την ημέρα. Φαντασιώσεις δημιουργούνται στο μυαλό σας σχετικά με τον τέλειο εραστή/ερωμένη ή την «αδελφή ψυχή» σας. Δείχνετε να εξιδανικεύετε κάθε πιθανό ερωτικό σας σύντροφο ή να τον συγκρίνετε με τα υψηλά ερωτικά στάνταρ που έχετε θέσει και που είναι αδύνατο να τα φτάσει.

Καρκίνος

Μια ημέρα που οι σύντομες αισθηματικές περιπέτειες στην ζωή σα είναι πολύ πιθανές. Οι ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ή κάποια σχέση σας δεν θα λείψουν. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο συνεπείς μπορείτε να είστε σήμερα.

Λέων

Μια δύσκολη ημέρα σε ότι αφορά αυτοσυγκέντρωση και διανοητική καθαρότητα σήμερα. Οι στιγμές απογοήτευσης δεν θα σας λείψουν. Από την φύση σας ο ανοικτός και πλατύς τρόπος σκέψης ίσως να μην μπορεί να αποδεχτεί μια καινούργια κατάσταση πραγμάτων στη ζωή σας. Η ημέρα όμως των σοβαρών αποφάσεων έχει πλησιάσει για σας σήμερα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο έξυπνα ή συντηρητικά θα φερθείτε σήμερα.

Παρθένος

To να εδραιώσετε σήμερα καινούργιους τρόπους και τεχνικές στην ενασχόλησή σας θα αποδειχτεί μια πολύ έξυπνη κίνηση. Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας σε θέματα οικονομικά. Μια ευνοϊκή ημέρα αλλά αποφύγετε τις αλλαγές σε θέματα κατοικίας ή σχέσεων σήμερα.

Ζυγός

Ίσως να έχετε μια δυσκολία σήμερα στο να προσαρμοστείτε με αυτό που ονομάζουμε κοινή ζωή. Μια τάση σας στο να μην εμπιστεύεστε τους άλλους δεν φαίνεται να σας οδηγήσει πουθενά. Αντίστροφα πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποια απογοήτευση για τον εαυτό σας όχι και τόσο δικαιολογημένη.

Σκορπιός

Υπερευαισθησία, ένταση, δυσαρέσκεια, θα είναι αποτελέσματα όλων αυτών των αλλαγών που θα γίνουν στη ζωή σας σήμερα και με αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα θα ξεφύγουν οριστικά από τον έλεγχό σας και θα περάσουν στα χέρια των άλλων. Η υπομονή σας επάνω σε πολλά θέματα θα εξαντληθεί με δυσάρεστες συνέπειες απέναντι στους άλλους ή και στον εαυτό σας. Ισχυρή συναισθηματική ένταση και ξαφνικές εναλλαγές διαθέσεων πολύ πιθανόν εξαιτίας κάποιας σχέσης σας.

Τοξότης

Ίσως να πρόκειται για μια εξαιρετικά τυχερή περίοδο για σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα από τη ζωή σας ανεξάρτητα σε ποιον τομέα θα είναι. Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται και τόσο συχνά εκμεταλλευτείτε τες.

Αιγόκερως

Συμπεριφέρεστε περισσότερο αιρετικά, αυθόρμητα και αναξιόπιστα ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Πειραματίζεστε με διάφορες μεθόδους και κινήσεις και ίσως υιοθετήσετε μια ασυμβίβαστη και ατομικιστική συμπεριφορά. Η εσωτερική σας ανησυχία και η ανάγκη σας να κάνετε αλλαγές ίσως σας ωθήσουν να επανατοποθετηθείτε ή να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή, απομακρυνόμενοι από τον τρόπο ζωής που ακολουθούσατε ως σήμερα.

Υδροχόος

Ίσως να πρέπει να δείξετε μια ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στις ιδέες ή δραστηριότητές σας οι οποίες είναι στενά συνδεδεμένες με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πολλά πράγματα ή καταστάσεις μπορεί εύκολα να σας οδηγήσουν σε μια λανθασμένη κίνηση ή αποφάσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Αν και πάντα υπήρχαν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας σήμερα να περιμένετε κάποια μικρή έξαρση την οποία αν θέλετε να την αποφύγετε θα πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας και να δεχτείτε ορισμένες καταστάσεις όπως είναι έστω και προσωρινά.

Ιχθύες

Ο θάνατος, η αναγέννηση, η ψυχολογική κάθαρση, είναι τα κύρια θέματα αυτής της ημέρας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την στάση και τα αισθήματά σας για τον θάνατο με έναν πιο ευθύ ή διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη φορά, πιθανά εξ’ αιτίας του θανάτου κάποιου πολύ κοντινού σας προσώπου. Δεν θα έχετε την διάθεση να ζήσετε επιφανειακά.


http://news247.gr

Category: Ελλάδα | Views: 438 | Added by: anzela | Rating: 0.0/0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Search

Calendar
«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Entries archive

Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits


  • Copyright Greek I Four © 2024
    Powered by uCoz